Fleurquin breaker!

Da vi lukkede Studiestr. / SktPedersStr. gadefesten i aften onsdag aften (klokken 23.nulnul) var der over 3.500 mennesker på gaden.


Aldrig før har der været så prop fyldt i Studiestræde OG LarsBjørnsstræde OG Skt Peders Stræde samtidig.

Vi regner med at der var en gennemgang på 7.000-8.000 mennesker i løbet af tidsrummet 18.00-23.00, og det er endda en konservativ vurdering. Derudover var der udsolgt til skovturen i Ørstedasparken (Ritt Bjerregård spiste med), det var stort set umulig at komme ind på Citadel Festen hos Dunkel + ligesaa umulig at komme ind hos Vice / The Rock.

Alt i alt, omkring 9.000 mennesker i alt til aabningsdagen.


Dette er selvfoelgelig over lang over al forventning - vi havde regnet med circa 300-400 mennesker - en stor success hvis der var kommet 600-800 ("med hel med vejret" tænkte vi).

Problemet er nu at tilslutningen er saa stor at det kan blive til et problem i de naeste par dage. Man kan forvente over 10.000 mennesker på SktHansTorv, en begivenhed som vi havde planlagt at være for circa 1.000-1.500...


Vi kontakter Politiet og Kommunen i morgen tidlig - begge har været meget forstående og venlige. Vi er allerede i gang med undersøge containers og hjaelp til rengøring.


Derfor - enorm glaede, men ogsaa lidt bekymring, her i human office, efter en dag over qal forventning.


Tak til alle, Politiet har igen været forstående og venlige, trods rodet.

DISTORTION 2008



Distortion Gazette - stor success. tak.

---
Hvor er det dog velfortjent Thomas har kæmpet i årevis - fedt med et omvandrende bevis på at alt kan lade sig gøre med en god idé og gå-på-mod

Tager festen på lørdag - her er vi programsat som Ol' Boys... suk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Historien om J-Dagen