... og det var så denne weekend
Fredag
Super lunch hos Schønemann med Jesper - Københavns ubetinget mest traditionelle og avancerede frokostrestaurant! Portugisiske Sardiner + spængt kalvetunge garneret med hønsesalat + en lille osteting med walnødder og tomatsyltetøj. Og der er stadigvæk sand på gulvet. Hvorfor glemmer jeg altid dette sted - hvis ikke det var fordi Teglkrfoen er under ombygning var jeg aldrig kommet på dette sted. Superhyggeligt.
Shoppede lidt fiskerogn (sæsonen er begyndt) og lidt havtaskekæber inden Annette hentede mig og kursen gik mod Tisvilde.
Lørdag
Møgvejr det meste af dagen - Jesper, Lucia og ungerne blev forkælet med et lille hit. For første gang i mit liv har jeg sprængt en and!!! Dettte skete i påsken - det tager nemlig tid. Det lille svin på næsten 4 kilo har ligget i 2 døgn i en lækker salt lage - herefter 1 times kogning. Koncentrerede mig kun om de hele smukke brøststykker - dem grillede jeg så til gengæld for at få lidt sprødhed ind over. Friskrevet peberod garnerede hele svineriet... STORT
Super lunch hos Schønemann med Jesper - Københavns ubetinget mest traditionelle og avancerede frokostrestaurant! Portugisiske Sardiner + spængt kalvetunge garneret med hønsesalat + en lille osteting med walnødder og tomatsyltetøj. Og der er stadigvæk sand på gulvet. Hvorfor glemmer jeg altid dette sted - hvis ikke det var fordi Teglkrfoen er under ombygning var jeg aldrig kommet på dette sted. Superhyggeligt.
Shoppede lidt fiskerogn (sæsonen er begyndt) og lidt havtaskekæber inden Annette hentede mig og kursen gik mod Tisvilde.
Lørdag
Møgvejr det meste af dagen - Jesper, Lucia og ungerne blev forkælet med et lille hit. For første gang i mit liv har jeg sprængt en and!!! Dettte skete i påsken - det tager nemlig tid. Det lille svin på næsten 4 kilo har ligget i 2 døgn i en lækker salt lage - herefter 1 times kogning. Koncentrerede mig kun om de hele smukke brøststykker - dem grillede jeg så til gengæld for at få lidt sprødhed ind over. Friskrevet peberod garnerede hele svineriet... STORT
Kommentarer
Send en kommentar